Familieshoot

Leg de prachtige momenten van je gezin vast met een liefdevolle familieshoot van één uur, inclusief 10 prachtige foto's, voor slechts €180. Deze prijs is gebaseerd op een gezin van 4 personen. Voor elke extra persoon wordt er een toeslag van €10 in rekening gebracht.  

Deze bijzondere sessie is ontworpen om de kostbare herinneringen van jullie gezin te bewaren. Ik neem ruim de tijd om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren, zodat we de natuurlijke schoonheid en warmte van jullie familie kunnen vastleggen.  

Na de sessie selecteer ik zorgvuldig de 10 mooiste foto's en bewerk ik ze met precisie. Dit proces zal de unieke kenmerken en emoties van jullie gezin versterken, zodat elke foto een gekoesterde herinnering wordt. Of je ervoor kiest om ze in te lijsten of te delen met familie en vrienden, deze foto's zullen dienen als een blijvend aandenken aan deze bijzondere tijd in jullie leven.  

Een familieshoot is ook een geweldig cadeau-idee! Als je op zoek bent naar een speciaal en betekenisvol cadeau voor verjaardagen, Moederdag of jubilea, dan is een familieshoot perfect. Het biedt een unieke manier om de vreugde en de tederheid van jullie gezin vast te leggen en een blijvende indruk achter te laten op iedereen die erbij betrokken is.  

Neem gerust contact met me op om een onvergetelijke familieshoot te plannen, inclusief 10 prachtige foto's. Samen kunnen we ook de details bespreken en de toeslag voor eventuele extra personen regelen. Het is een cadeau dat jarenlang gekoesterd zal worden!