Kindershoot

Een kindershoot van 1 uur, inclusief 10 bewerkte foto's, kost €150. Deze uitgebreide sessie biedt voldoende tijd om een verscheidenheid aan prachtige portretten van je kind te maken. Of het nu gaat om speelse en spontane momenten of zorgvuldig geposeerde shots, ik zal ervoor zorgen dat elke foto de unieke persoonlijkheid van je kind weerspiegelt. Na de fotoshoot zal ik 10 van de beste foto's zorgvuldig bewerken, zodat ze nog mooier naar voren komen. Deze bewerkte foto's zijn perfect om in te lijsten, te delen met familie en vrienden, of om te koesteren als blijvende herinneringen aan deze bijzondere tijd in het leven van je kind. 

De kindershoot kan ook een geweldig cadeau zijn! Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een kind, dan is een kindershoot een fantastische optie. Het is een unieke ervaring waarbij het kind in het middelpunt staat en prachtige portretten worden gemaakt. Door een kindershoot cadeau te geven, geef je het kind en zijn of haar ouders de mogelijkheid om mooie herinneringen vast te leggen. De foto's kunnen worden gebruikt om de groei en de speciale momenten van het kind te documenteren, en ze zullen jarenlang gekoesterd worden 

Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken voor een onvergetelijke kindershoot met 10 prachtig bewerkte foto's!